Uddannelsespriser til Aarhus Universitetshospital

I dag uddeler Sundhedsstyrelsen Uddannelsespriser til hospitalsafdelinger, der ved deres Inspektorbesøg har vist at de er særlig gode til at uddanne speciallæger. Begge priser går i år til afdelinger på Aarhus Universitetshospital. Det er tredje år i træk, at Aarhus Universitetshospital har en afdeling, der får Uddannelsesprisen, og første gang det samme hospital får begge priser. Uddannelsesprisen, som er Sundhedsstyrelsens pris for bedste uddannelsesafdeling går i 2020 til afdelingen: Blodbank og Immunologi ved Aarhus Universitetshospital. Sundhedsstyrelsens anden uddannelsespris Højdespringerprisen, som gives til en afdeling, der ved en ihærdig indsats har øget uddannelseskvaliteten markant efter et kritisk inspektorbesøg. Prisen går i 2020 til: Afdeling for Mave- og Tarmkirurgi på Aarhus Universitetshospital. Stort tillykke til de to afdelinger.
Fotos: Tonny Foghmar

Mave og Tarmkirurgi
Afdelingsledelsen; Lone Susanne Jensen & Lene Rindom
Uddannelsesansvarlig overlæge; Charlotte Burchard Nørager
Uddannelseskoordinerende yngre læger; Iryna Kruhlikava, Anders Krøll Knudsen og Andreea-Alexandra Bach-Nielsen
Kontaktdirektør; Claus Thomsen
Udannelseskoordinerende overlæge; Gitte Eriksen 

Blodbank og Immunologi
Afdelingsledelsen; Bjarne Kuno Møller & Charlotte Lindegaard Andersen
Uddannelsesansvarlig overlæge; Betina Samuelsen Sørensen
Uddannelseskoordinerende yngre læge; Johanne Hjort Baatrup
Kontaktdirektør; Jørgen Schøler Kristensen
Udannelseskoordinerende overlæge; Marianne Kleis Møller

Læs mere om priserne på Sundhedsstyrelsens hjemmeside her.