DSMU Webinar om 3-timers-møder

Kort utilgængelig

Dato
Date(s) - 21/06/2022
4:00 pm - 5:15 pm

Kategorier No Categories


Tirsdag d. 21. juni 2022 kl. 16 – 17.15

Tilmelding: GRATIS deltagelse – du modtager et zoomlink ved kvittering for tilmelding.
Klik her for tilmelding. Frist den 20. juni.

Som de første i Danmark indførte, dengang Aalborg Sygehus, tilbage i 2001 et initiativ om at få den postgraduate lægelige videreuddannelse længere frem på bordet, UKO Susanne Nøhr var en af pionererne bag processen.

Målet var og er fortsat at få uddannelseslægernes perspektiv på, hvordan uddannelse og uddannelsesmiljø fungerer i de enkelte afdelinger med sigte på yderligere innovative forslag til at gøre uddannelsen endnu bedre. Det primære fokus er på, hvad uddannelseslægerne selv kan iværksætte af initiativer med eventuel hjælp fra UAO, afdelingsledelsen og hospitalet.

Ved 3-timers møderne udarbejdes initiativerne i en handleplan, som siden kommenteres af afdelingsledelserne og indsendes til Enheden for Postgraduat Uddannelse, som sammenskriver indberetningerne fra alle afdelinger i en rapport med henblik på vidensdeling mellem afdelingerne på Aalborg Universitetshospital samt til inspiration for alle andre med interesse for lægelig videreuddannelse.

Synes du, at dette lyder spændende, og har du måske allerede stiftet bekendtskab med 3-timers processen og vil vide lidt mere, eller har du aldrig hørt om 3-timers møderne?

Så vil du få mulighed for at få opdateret din viden ved et webinar onsdag d. 21. juni 2022 fra kl. 16 – 17.15, hvor UKO Anja Kirstein, Aalborg Universitetshospital, vil fortælle om processen og være til rådighed for eventuelle efterfølgende spørgsmål.

Vi ses d. 21/6 😊