DSMU Webinar: Fra KAOS til STRUKTUR – Uddannelse i en kirurgisk hverdag

Dato
13/06/2023
16:00 - 17:30

Kategorier


Har du nogensinde prøvet at være lige ved at gå med kirurgen på toilettet – bare for at sikre, at vedkommende ikke lige pludselig er væk? Det er vi helt sikkert mange der har! Kirurgernes hverdag foregår mange forskellige steder – på røntgen til konference, på afdelingen til stuegang, på operationsgangen til operation, tilbage på afdelingen for at afslutte stuegang, i ambulatoriet for der er der lige en ptt, der skal snakkes med om morgendagens operation, til møde i bookingenheden for at planlægge fremadrettede operationer, til MDT og sluttelig på kontoret for at gennemgå visitationer og egne opgaver fra sekretærerne, der oftest haster… så hvordan skal man lige få tid til at lære de nye kirurger godt op?

Det har cheflæge på Mave-Tarm Kirurgisk afdeling, Århus Universitetshospital, Charlotte Buchard Nørager et bud på, da hun som tidligere uddannelsesansvarlig overlæge fik vendt skuden i en travl klinisk hverdag og fik Mave-Tarm Kirurgisk afdeling til at gå fra kaos til struktur.

Der vil være mulighed for spørgsmål, erfaringsudveksling og diskussion med de øvrige deltagere efter oplægget.

Målgruppe: Dette webinar er for alle med interesse i uddannelse i en klinisk hverdag, særligt i en kirurgisk kontekst, eller for dem som blot er nysgerrig på hvordan man også kan gøre uddannelse en del af en travl hverdag.

Tilmelding: Frist d. 13. juni. Link til tilmelding kommer senere.

Det er gratis at deltage.


Charlotte Buchard Nørager, Cheflæge Mave- og Tarmkirurgisk afdeling Skejby Universitetshospital.