Arkiv for Uncategorized kategorien

Simulationsbaseret træning kan styrke uddannelsen af læger

Læs Sundhedsstyrelsens rapport om simulation som en del af den lægelige videreuddannelse her.

DSMU ønsker Anne Mette Mørcke et stort tillykke med hædersprisen tildelt for en stor og visionær indsats inden for uddannelsesforskning og udvikling af lægeuddannelsen

I anledningen af Danske Lægers Forsikringsforenings årlige prisuddeling, modtog lektor og sektionschef for CAMES Rigshospitalet Anne Mette Mørcke Danica Pension Uddannelsespris 2020 i går, torsdag d. 6. Februar, ”…som en anerkendelse for hendes store og visionære indsats inden for uddannelsesforskning og udvikling af lægeuddannelsen,” som det lyder i begrundelsen fra foreningen Danske Lægers Forsikring under Danica Pension. 
Anne Mette Mørcke udtaler, ”Jeg er både glad og meget beæret. Prisen uddeles som en personlig pris, men i virkeligheden er det i mine øjne CAMES samlede, langsigtede og visionære indsats, der danner baggrunden for, at der blev peget på mig. Jeg er derfor også sindssygt stolt af os alle sammen.

Skal du på MUK2020?

Benyt muligheden for at præsentere din forskning, kvalitetsudviklingsprojekt og kreative uddannelsesideer i det spændende Pecha Kucha-format.

CALL FOR ABSTRACTS TIL MUK2020

Kontakt

DSMU kan kontaktes gennem Lægeforeningens fællessekretariat:
Johanne Mosdahl
jm@dadl.dk

Fællessekretariatet, Lægeforeningen
Kristianiagade 12,
DK-2100 København Ø